The Rocking Navigators


Rocking Navigators te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Rock & Roll formatie -met de standplaats in Herpen- The Rocking Navigators is opgericht in 2010 door muzikanten die uit verschillende bands komen. 
Zowel vocaal als instrumentaal bouwden zij een rock 'n' Roll repertoire op dat zo nauwkeurig mogelijk de stijl van de jaren vijftig en zestig moest uitdragen.
De naam is zeer toepasselijk omdat de bandleden ook met slecht weer de koers vast hebben gehouden. 

Rocking Navigators te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIn de huidige bezetting heeft de band hoge ogen gegooid en wordt in de media in een adem genoemd met de betere Rock&Roll bands van de lage landen. 
In 2012 is de band ook ontdekt door Elvis Matters een van de grootste Elvis fanclubs van Europa. 

Deze organisatie is dan ook zeer lovend over “The Rocking Navigators” en heeft de band op internationale podia geplaatst.
Ook de Rock & Roll dansscholen in Nederland en Duitsland zijn zeer enthousiast over de muzikale kwaliteit van deze formatie.
“The Rocking Navigators” hebben het succes onder andere te danken aan hun passie en liefde voor de Rock & Roll muziek. 
Rocking Navigators te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlInmiddels worden The Rocking Navigators gevolgd door hun fanclub die is opgericht.

Een avond The Rocking Navigators is een feest van herkenning met juist die liedjes die jou doen denken aan die jaren van de vetkuiven en petticoats.

Zij brengen u terug naar die ‘crazy, shakin’, rockin’, boppin’ days’.
Hun repertoire omvat een grote verscheidenheid van 50s and early 60s muziek, variërend van Elvis, tot Buddy Holly, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en vele anderen.
Alle klassiekers komen aan bod.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl