Creedence Revival Band


Creedence Revival Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlZanger-gitarist René Innemee (The Walkers, The Press en Underberg), probeerde jaren gezamenlijk met andere fans vergeefs een concert van Fogerty bij te wonen, maar iedere keer kwam er een kink in de kabel.
Tot ze op het idee kwamen om een "alternatief" CCR concert te organiseren in Maastricht. Mede gezien het feit dat de stem van René als twee druppels water lijkt op die van Fogerty had dit idee een goede kans van slagen.
Creedence Revival Band te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Ook de animo bij de muzikanten die de Revival vormen, Pierre Beckers (bas), Bert Bessems (solo-gitaar), Berni Bovens (drums) en Peter Groenendal was groot. Het resultaat was overweldigend. Het eerste concert was binnen 2 weken uitverkocht en werd binnen een maand nogmaals herhaald in de "Platte Zaol". Ook dit concert was wederom uitverkocht. Inmiddels zijn we al twee live CD's verder (helaas uitverkocht)

Momenteel speelt de band met grote regelmaat samen met grote namen uit de sixties. "The Sweet", "The Fortunes", "Slade", "The Tremeloes", Colin Blunstone & Rod Argent" (The Zombies) en vele anderen.
Tevens hebben ze al voor de zesde maal een uitverkocht concert gegeven in de befaamde muziektempel The Spirit of 66 te Verviers.

Tijdens hun optreden wordt niets aan het toeval overgelaten om zowel de oudere fans als ook nieuwe bewonderaars van deze tijdloze muziek terug te voeren naar hoogtij dagen van een band die zich bij velen onsterfelijk heeft gemaakt.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl