Laura van den Elzen


Laura van den Elzen kan in Duitsland niet meer normaal over straat.
Wekelijks keken er in ons buurland 5 miljoen mensen naar de Brabantse zangeres in ‘Deutschland sucht den Superstar’.
Ze stond in de finale, maar helaas moest ze het net afleggen tegen haar Duitse concurrent Prince.
Maar winnaar of niet, niemand kan meer om Laura heen, ze is een echte Superstar! 

Laura van den Elzem, country singer te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Laura van den Elzem, country singer te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

De Nederlandse countryzangeres Laura van den Elzen maakt sinds 2016 carrière in Duitsland.
Ze wordt tweede bij 'Deutschland sucht den Superstar', de Duitse variant van Idols en groeit in korte tijd uit tot één van de meest bekende countryzangeressen van Europa.

Nederland maakt in 2010 voor het eerst kennis met de Eindhovense Laura, als ze op 12-jarige leeftijd de finale van RTL4’s Talentenjacht “My Name Is” haalt, een programma dat door miljoenen kijkers in Nederland en België bekeken werd.
Niemand minder dan Albert Verlinde en de kinderjury noemde haar de onbetwiste nummer 1 met door haar gezongen nummers van Tina Turner “the Best” maar ze blaast pas iedereen echt omver met haar act van Miley Cyrus met The Climb.
Laura van den Elzem, country singer te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHier wordt voor het eerst haar talent voor country ontdekt, ze komt weliswaar in de finale, maar wint niet maat wel is zij opgevallen bij countryfestivals door heel Europa.

Haar vader geeft haar op voor de castingshow Country Music Euro Master in midden-Duitsland.
Ze wint weer niet, maar countrykenners raden haar aan, om bij verschillende shows mee te doen, waaronder
Deutschland sucht den Superstar 2016 (DSDS) met deelnemers uit 9 landen en wel 40.000 aanmeldingen.
Deze show trok een half jaar lang, iedere week 5 Miljoen kijkers op de Duitse RTL maar ook Oostenrijk en Zwitserland.
Tijdens de finale in ISS DOME Düsseldorf, met 15.000 bezoekers, bereikte Laura de 2e plaats en veroverde alle harten in Duitsland.

Na haar grote avontuur in DSDS, wordt Laura in Duitsland op grote evenementen en festivals geboekt.
Laura van den Elzem, country singer te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlTijdens het grootste Wintersport evenement van de Duits sprekende landen, het  VIERSCHANZEN TOURNEE,  werd Laura gevraagd om in alle vier de stadions het officiële lied van dit evenement te zingen voor 25.000 bezoekers en ook werd het live op ZDF uitgezonden,  dit was een mega succes en geweldige ervaring.Daarnaast heeft Laura staande ovaties op haar naam staan in landen als onder andere Denemarken, Duitsland en België.

Uiteraard ging het succes niet aan NL voorbij , Laura werd meerdere malen uitgenodigd bij de bekende radio & TV programma’s zoals Boulevard , Shownieuws , RTL Late Night , 3FM ,
Telegraaf en AD.

Repertoire:
Laura componeert eigens songs en brengt ook covers van bijvoorbeeld Dolly Parton, Linda Ronstadt, Lynn Anderson, Waylon Jennings, Carry Underwood, Miranda Lambert, Miley Cyrus (Country), Ilse De Lange, Common Linnets, John Fogerty, Carleen Carter,  June Carter & Johnny Cash, Thompson square, Lady Antebellum etc.

 

Voor boekingen en/of informatie:  + 31 181 324310