Strictly Elvis XXL
Een tribuut aan 'The King' van de Rock 'n' Roll


Strictly Elvis XXL bij It's Elvis Time, NumansdorpStrictly Elvis XXL Band voert u mee door het repertoire van Elvis Presley.
Zij (de formatie Of Course, twee achtergrond zangeressen, een saxofonist en een trompettist) voegen strakke arrangementen toe aan een spetterend live-show.
De Strictly Elvis XXL Band speelt swingend en strak en garanderen tevens een stijlvolle presentatie op het podium en maakt de muziek extra vet en spetterend!
Professionals die met hun perfecte timing en vette sound een show echt compleet kunnen maken.

Strictly Elvis voert u mee door het repertoire van Elvis Presley.
Deze Elvis Show, gebracht door de formatie Of Course,  is een spetterende show die de bekendste Elvis Presley nummers ‘live’ speelt.
Deze band laat zich niet met ander Elvis coverbands vergelijken.
De moderne manier waarop Of Course het werk van Elvis Presley interpreteert (dus niet imiteert) zorgt voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Elvis fans maar voor iedere muziek liefhebber.
Strictly Elvis speelt op geheel eigen wijze de meest uiteenlopende songs uit het uitgebreide repertoire van Elvis Presley met als enige doel om het publiek perfecte muzikale avond te bezorgen.

Strictly Elvis is zeker niet bedoeld als een imitatie act.
De zanger  verschijnt absoluut niet in Elvis pak en zingt uitsluitend met zijn eigen stemgeluid, toch wordt door vele mensen in vele nummers een treffende gelijkenis ervaren met ‘The King’.
Dus ook geen witte pakken en vetkuiven, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld door een klasse band

Na een zinderend intro van That's All Right My Mamma gevolgd door Blue Suede Shoes, Burning Love, Just Can't Help Believin', Suspiciouse Minds en vele andere bekende songs, komt het publiek meestal wel los.

Zoals u zich wellicht van Elvis herinnert dat hij altijd een babbeltje zal maken, ietwat brutaal de mensen zal uitnodigen om mee te rock & rollen of een romantische moment met hem te delen tijdens een ballade.
Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet, de wil om mee te doen overheerst.

In een afwisselende show laat de band het repertoire van The King de revue passeren.
Vanaf het allereerste moment dat hij in de Sun Studio binnenwandelde tot eind jaren zestig waar hij Las Vegas definitief achter zich liet.

Een muzikaal eerbetoon aan the one and only ‘King of Rock ‘n’ Roll’, de man die aan de bakermat stond van de hedendaagse popmuziek.
In deze show, die de meeste facetten van zijn imposante carrière belicht, staat maar één man centraal: Elvis Presley.


Een muzikaal eerbetoon aan ‘The King’, de man die eigenhandig de muziekindustrie veranderde,
een ware aanvulling voor elk festival, theater of evenement.

 

Website Strictly Elvis,