Countryband Windfall


Windfall Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWINDFALL is een Nederlandse countryband die zijn (haar) sporen na 30 jaar duidelijk heeft verdiend.
De groep is in 1977 ontstaan na het uiteenvallen van de Rock & Roll band The Shaking Spiders uit Oudewater.
Na een paar moeizame startjaren kwam de eerste opsteker na het winnen van het destijds befaamde country-festival in Uden, originaliteit en spontaniteit waren voor de jury mede punten die de doorslag gaven voor de uiteindeljke eerste prijs.
Na talloze optredens in clubs, op festivals, de TROS-radio de KRO-radio en diverse lokale radio-omroepen kwam in 1983 de eerste LP "No Covers" uit.
Windfall Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl
Dit album bevatte alleen eigen geschreven Country repertoire.
Inmiddels heeft Windfall 2 nieuwe CD's uitgebracht waarvan enkele nummers in Amerika zijn uitgebracht.
Deze CD, Steppin' on a Satuarday Night, heeft de 4e plaats behaald in de American Country Review Top 40.
Vanwege het brede repertoire van moderne countrymusic met af en toe een knipoog naar de 60er jaren is Windfall voor veel countryclubs en country linedancers een graag geziene gast in Nederland zowel als in BelgiŽ.

Windfall heeft ook een avondvullend repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80.
Zo komen er niet alleen songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothersen en de Bee Gees voorbij maar ook songs van Dusty Springfield, Pointer Sisters, Cher, Smokie en  TheEagles worden niet vergeten.

 

Windfall Countryband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

De vast aan de band verbonden geluidstechnici zorgen voor een uitstekend zaalgeluid.
Indien de zaal over voldoende (elektrische) faciliteiten beschikt kan er ook voor een professionele verlichting en aankleding van het podium worden gezorgd.

De Windfall is een vereniging, dit maakt het boeken van deze Nederlandse top countryband ook financieel uiterst aantrekkelijk. 

website Windfall 

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl